Pangad võistlevad, klient muheleb

05. veebruar 2001, 00:00

Aastat poolteist tagasi pidid kliendid nukralt tõdema ? Eestis vaid kaks arvestatavat panka, Hansapank ja Ühispank, kellest esimene pealegi teisest pikalt ees, ning laenuintressid kõrgel ja kõik muud teenused pigem kallinesid. Ei paistnud seda klientide rahakotile tervendavalt mõjuvat konkurentsi kusagilt. Uusi panku Eestisse küll juurde tulnud pole, aga tundub, et asjad lähevad paremuse poole ning õige võistlus panganduses alles algab. Optiva omandanud Sampo ja siin juba hulk aega kohal olnud, aga üsna umbusklikult toimuvat jälginud Merita filiaal on võtnud nõuks nii omavahel kui ?vanadega?, Hansapanga ja Ühispangaga, laenumõõgad ristata. Käib kibe võistlus klienetide pärast, mis viimased muhelema paneb ? vähemalt laenuintressid juba ?kõhnuvad?.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing