Kalev Kallemets • 14. veebruar 2001 kell 9:15

ETV Terevisioon 10-15 korda kulukam mängufilmist

TV3 programmidirektor Jüri Pihel ütles, et ETV uue hommikuprogrammi ühe reitingupunkti hind on 10-15 korda kõrgem kui ühe keskmise mängufilmi reitingupunkti hind. 'Kui tubli keskmine van Damme märul koguks 15% reitingut ning seda kuluga alla 10"000 krooni, siis Terevisoon ETVs kogub ehk 5% reitingut mitte vähem kui 20 000 krooni eest,' ütles ETV programmidirektor Jüri Pihel. TV3 menusaade Kahvel teenib Piheli sõnul reitingut ligi 20% ning reklaami ostetakse 'hullult'.

'Ükski programmi osa eraldi ei pea olema tulus, meie näitame hommikul saateid, et hoida turuosa. Tervikpogramm on oluline,' kommenteeris Pihel TV3 hommikuste saadete mõtet. Piheli sõnul on mõned teised telesaatjad jõudnud tulemuseni edastada iga kell ükskõik mida.

Hetkel kuum