Inge Rumessen • 21. märts 2001 kell 10:59

Parkimislubade spetsialist: mina pole seal komisjonis otsustaja

Linna transpordiosakonna parkimise spetsialist Aaso Kuuse ütles, et kuulub küll komisjoni kes otsustab tasuta parkimislubade saajad, kuid on seal vaid sekretäri kohal.

'Ma ei oskagi öelda, kas mul on või ei ole otsustamisõigust, oma sõnakese olen ikka vahel paotanud,' rääkis Kuuse. 'Eks see ole raske otsustada, aga meil on olemas üks juhis ka linnavalitsuse poolt ette antud ja sellest oleme ikka näpuga järge ajanud. Seal on põhiidee, et sotsiaalasutused saavad, kel on rahadega probleeme ja ka linnavalitsuse enda autod. Erafirmade kohta ei oska ma midagi öelda.'

Küsimusele, miks on võimaldatud ka erafirmadel tasuta parkimislube saada, ei osanud ta vastata. 'Võis olla küll, et said, aga ma ei oska öelda, sest kui komisjon niimoodi arvas ja otsustas, siis ei oska kommenteerida.'

Lisaks kuuluvad komisjoni abilinnapea Priit Vilba, Kesklinna linnaosa vanema asetäitja Kaia Sarnet, ettevõtlusameti lubade osakonna juhataja Aave Põdra, säästva arengu ja planeerimise ameti juhataja asetäitja Hain Karu.

Hetkel kuum