26. aprill 2001 kell 9:18

Tori Hobusele on 8 mln kr eest võlanõudeid

Veebruaris pankrotistunud ASile Tori Hobune on võlanõude esitanud kümmekond võlausaldajat 8,3 miljoni krooni ulatuses, kirjutab Pärnu Postimees.

Suurimat summat nõuavad firmalt Eesti Ühispank ja maksuamet.

Pärnu Postimehele teadaolevalt laekus aprilli keskel lõppenud Tori Hobuse tootmishoonete ja -seadmete enampakkumisele üle 40 ostusoovi, pankrotitoimkond valis ostuhuviliste seast parimaks tervikvarale tehtud 3,5 miljoni krooni suuruse pakkumise.

Kellega toimkond sõlmib ostu-müügilepingu, saab teada ehk nädala pärast, kui Tori Hobuse pankrotihaldur Kalev Mägi puhkuselt naaseb.

Mullu novembris läkitas Tori vallavolikogu põllumajandusministeeriumile oma otsuse aktsiaseltsi rendil oleva riigivara - 35 tõuhobust, 6 talli ja ligi 1000 hektarit põllu- ja metsamaad - üleandmisest munitsipaalomandisse.

Hetkel kuum