7. juuni 2001 • 1 min
Jaga lugu:

J.P. Morgan ootab madalamat kauplemiskasumit

USA suuruselt teine pangandus-valdusfirma J.P. Morgan Chase Co. teatas eile, et ootab esimesest kvartalist madalamaid kauplemistulusid teises, kolmandas ja neljandas kvartalis seoses sesoonsete mõjutuste ja turuolukorraga.

Madalad aktsiaturud jätkavad J.P. Morgani kolme põhitegevusala mõjutamist, milledeks on aktsiate maaklerteenus, investeerimispangandus ja firma oma investeeringute portfell. Vähem aktsiapakkumisi ja liitumisi tähendab vähem teenustasusid, samas kui aktsiaturu madalam volatiilsus tähendab, et firma ei saa enam eriti palju teenida aktsia hinnaliikumiste pealt.

Esimeses kvartalis teenis J.P. Morgan kauplemistulusid 2,09 miljardit dollarit (38,3 mld krooni). ABN Amro analüütik Andy Collins ootab pangale ülejäänud kvartaliteks kauplemistulusid 1,6 ja 1,7 mld dollari vahemikus (29,3 ? 31,2 mld krooni).

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt