Vaata Maailma projekt sai kodulehekülje

09. juuli 2001, 11:39

Alates tänasest on avatud Vaata Maailma sihtasutuse , teatas Vaata Maailma sihtasutuse juht Alar Ehandi.

<pilt#AlarEhandi.jpg#Vaata Maailma sihtasutuse juht Alar Ehandi#165#200#0> ?Meie eesmärgiks on anda lihtne, kuid kompaktne ülevaade sihtasutuse ettevõtmistest üle Eesti, alates uutest avalikest internetipunktidest, lõpetades sihtasutuse nõukogu otsuste kajastamisega,? rääkis Ehandi. ?Veeb hakkab sisaldama ka detailset infot Vaata Maailma poolt korraldatavate konkursside kohta,? lisas ta.


Vaata Maailma veebilehekülge aitasid teha Oracle Baltics, Zoom IN, NT-Exchange ning Hansapank.

Vaata Maailma projekti algatasid kümme Eesti juhtivat ettevõtet: Hansapank, Eesti Telefon, EMT, Eesti Ühispank, IBM, Oracle, Microlink, Starman, IT Grupp ja BCS. Firmad on lubanud kolme aasta jooksul investeerida internetiseerimisse rohkem kui 250 miljonit krooni, et koos riigiga viia Eesti internetikasutajate osakaal kolme aastaga Soomest mööda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing