Helmese majandustarkvara partner Unit 4 Agresso aasta parim

20. juuli 2001, 13:12

Unit 4 Agresso majandustarkvara Business World nimetati 15. juulil Microsofti konverentsil Fusion 2001 aasta parimaks pakett-tarkvaraks. Võistlusel osales 800 toodet, mille hulgast valiti parimaks Business World.

Balti riikides on Unit 4 Agresso partner Eesti infotehnoloogiafirma Helmes. Helmese finantsjuhtimis-süsteemide tiimijuht Koit Kikas ütles, et selline tunnustus Helmese koostööpartnerile on meeldiv, kuid ei tulnud erilise üllatusena, sest Agresso Business World on varemgi saanud mitmeid mainekaid rahvusvahelisi auhindu.

'Unit 4 Agresso ärilahendused on tuntud oma funktsionaalsuse poolest, mis aitab firma juhtimist muuta palju efektiivsemaks. Interneti-tehnoloogia, mobiilside ja andmeturve on osa Agresso ärilahendustest,' ütles Helmese turundusjuht Alvar Pelshs.

Helmeses töötab 60 inimest, 2001. aasta I poolaasta käive oli 65,7 miljonit krooni ning kasum 4,2 miljonit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing