Merike Ojasson • 9. oktoober 2001 kell 11:41

SL Bussiliinid esitab täna vastunõude

SL-Bussiliinide teatel esitab firma täna Tallinna Trolli- ja Trammibussikoondisele rendivaidluses vastunõude.

Täna toimuval SL Bussiliinide ning Tallinna Trolli- ja Trammibussikoondise (TTTK) esindajate kohtumisel püüab AS SL Bussiliinid leida üleskerkinud probleemidele mõlemaid osapooli rahuldavat lahendust, seisab pressiteates.

5. oktoobril saatis SL Bussiliine esindav advokaadibüroo Hedman Osborne Clark Alliance TTTK-le kirja, milles ei nõustuta TTTK 301 703 krooni suuruse nõudega, sest see on alusetu. Täna toimuvate läbirääkimiste ebaõnnestumise korral esitab AS SL Bussiliinid tõenäoliselt oma lepingupartnerile lepingutingimuste rikkumise ja muude kahjude katteks vastunõude 1 miljoni krooni suuruses summas.

SL-Bussiliinid on seisukohal, et lepingupartner ei ole täitnud endale lepingu sõlmimisega võetud kohustust, mille alusel pidi rendiobjekt SL Bussiliinidele üle antama rendiseaduses ettenähtud korras hiljemalt 1. augustil 2001. aastal.

Hetkel kuum