• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Energiaturu inspektsioon lubab müüa solki

  Oleme Lääne-Virumaal tegutsev autotranspordifirma (nime ei soovi avalikustada), kes ostis OÜ Latestoilist diislikütust.
  Mingil hetkel tekkisid kahtlused kütuse kvaliteedi osas ja otsustasime pöörduda palvega energiaturu inspektsiooni poole teostamaks vedelkütuste kvaliteedi kontroll eelpool nimetatud ettevõttes.
  Kirjavahetus kestis pool aastat ja mis siis selgus?
  Energiaturu inspektsiooni poolt meile saadetud kirjast selgus, et OÜ Latestoil ei oma mahutiparki Viljandis ega hoiusta oma kütust ka Rakvere terminaalis ? seetõttu ei saa energiaturu inspektsioon Latestoili müüdavast kütusest kütuseproove võtta ja lasta neid akrediteeritud laboril analüüsida. Kallid lugejad, energiaturu inspektsioon, kes on kohustatud seaduse alusel teostama järelevalvet kütuste hulgimüüjate üle, laiutab käsi ega võta midagi ette. Kas OÜ Latestoil on ametnikud kinni maksnud?
  Järelikult, hulgimüüjad, kes ei oma mahutiparki ega hoiusta kütust kusagil, võivad müüa millist solki tahes. Energiaturu inspektsioon ei suuda ega soovigi nende firmade üle järelevalvet teostada.
  Paratamatult tekib küsimus, miks peaksid maksumaksjad tahtma ülal pidada sellist korrumpeerunud riigiasutust nagu seda on Energiaturu Inspektsioon?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.