Valitsus peab muutuma

18. oktoober 2001, 00:00

Viis aastat tagasi pöörasid valitsusliitu kuuluvad Reformierakond ja Koonderakond tülli, kuid mitte põhimõtete pärast ? sõnasõda oli osa käivitunud valimiskampaaniast. Toona ei uskunud Äripäev valitsusliidu lagunemist, küll aga soovitas oma juhtkirjas valitsusel end kokku võtta ja teha vajalikud muudatused koalitsioonis.

Hetkeseis: Praegunegi võimuliit tülitseb, ent põhimõtete pärast ning koalitsiooni säilitamise nimel väldivad osapooled teravate probleemide lahendamist. Sama soovituse annab Äripäev ka nüüd valitsusele, sest temast on saamas Eesti arengu pidur. Vastasel juhul juhtub sama, mis viie aasta taguse koalitsiooniga ? see laguneb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing