• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hüljatuina linnahallis

  ?Les Misérables? on üks tuntumaid teoseid. Üks teab teda muusikalina, teine rokkooperina, kolmas-neljas filmi või romaanina. Aga kõik teavad.
  1832. aasta Prantsuse revolutsioon läbi väikese seltskonna elu ja 17 aasta pikkune eellugu, kus on nii salajast armastust kui tõsist vihkamist ning inimjahti, on Hugo ajaloolise romaani märksõnad, mis on toonud tuntust lisaks romaanile ka kõikidele selle töötlustele.
  Tallinna Linnahalli laval on ?Hüljatud? maailmatasemel tegijate kätes. Eesti parimad näitlejad ja rahvusvaheline ?kardinatagune? meeskond peaks garanteerima etenduse suurejoonelisuse ja kõrge kvaliteedi.
  Kaks korda on ?Les Misérables? tunnistatud aasta parimaks muusikaliks, tal on nii mitmeid kriitikute auhindu kui Grammysid. Kokku on ?Hüljatute? nimel üle poolesaja tähtsama muusika- ja teatriauhinna. Umbes nelikümmend esietendust professionaalsetes teatrites, umbes miljon korda rohkem inimesi on seda etendust vaatamas käinud. Üht laulu sest muusikalist kasutas Bill Clinton oma 1992. aasta presidendikampaanias Ameerikas.
  ?Les Misérables?
  Alain Boublili ja Claude-Michel Schönbergi muusikalLavastaja Georg Malvius (Rootsi), muusikaline juht Erki Pehk, kunstnik Ellen Cairns (Suurbritannia).1.? 3., 8.?11., 16.?18., 22.25.11. kl 19
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.