Hüljatuina linnahallis

ÄP 26. oktoober 2001, 00:00

?Les Misérables? on üks tuntumaid teoseid. Üks teab teda muusikalina, teine rokkooperina, kolmas-neljas filmi või romaanina. Aga kõik teavad.

1832. aasta Prantsuse revolutsioon läbi väikese seltskonna elu ja 17 aasta pikkune eellugu, kus on nii salajast armastust kui tõsist vihkamist ning inimjahti, on Hugo ajaloolise romaani märksõnad, mis on toonud tuntust lisaks romaanile ka kõikidele selle töötlustele.

Tallinna Linnahalli laval on ?Hüljatud? maailmatasemel tegijate kätes. Eesti parimad näitlejad ja rahvusvaheline ?kardinatagune? meeskond peaks garanteerima etenduse suurejoonelisuse ja kõrge kvaliteedi.

Kaks korda on ?Les Misérables? tunnistatud aasta parimaks muusikaliks, tal on nii mitmeid kriitikute auhindu kui Grammysid. Kokku on ?Hüljatute? nimel üle poolesaja tähtsama muusika- ja teatriauhinna. Umbes nelikümmend esietendust professionaalsetes teatrites, umbes miljon korda rohkem inimesi on seda etendust vaatamas käinud. Üht laulu sest muusikalist kasutas Bill Clinton oma 1992. aasta presidendikampaanias Ameerikas.

?Les Misérables?
Alain Boublili ja Claude-Michel Schönbergi muusikal
Lavastaja Georg Malvius (Rootsi), muusikaline juht Erki Pehk, kunstnik Ellen Cairns (Suurbritannia).
1.? 3., 8.?11., 16.?18., 22.25.11. kl 19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing