EE juurutab astmelist tulumaksu

02. november 2001, 00:00

Vastuseis elektri püsitasu kehtestamisele on läinud nii suureks, et Eesti Energia (EE) ei suuda seda enam ignoreerida. Ahne monopol kavatseb veidi ?heategijat? mängida: vähem kindlustatud elanikkonna gruppidele ja ebakvaliteetse energia tarbijatele püsitasu tõenäoliselt ei kehtestata. Mida EE niisugune samm tähendab? Seda, et ülejäänud inimesed ja firmad saavad kraesse lihtsalt järjekordse maksu, sest võrreldes praegusega mingit uut teenust ju ei lisandu. Ettenähtust madalama pinge või sagedusega elekter on suisa teenuse puudumine. Kuna maksu hakkaksid maksma parema maksedistsipliiniga kliendid, siis on tegemist labase katsega juurutada oma klientide seas astmeline tulumaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing