• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jaekaubandusturgu mõjutanud sündmused 2000. aastal

  Avati Tallinna Kauba-maja viies korrus
  Avati De la Gardie kaubamaja
  Stocmanni kaubamajale lisandus kolm uut korrust
  Toimub 2000. aasta kaubanduskonverents ?Kas kaubelda annab?, osalejaid ligi 200
  Avati Pirita Selver
  Kesko avas Mustamäel Super Netto
  Stockmannis plahvatas pomm ja mitmed ettevõtted said pommiähvardusi
  ASi Fanaal uueks omanikuks sai Kesko OY
  Mitu pommiähvardust Pirita Selverile, mis häirisid nädala jooksul oluliselt kaupluse tööd
  Eesti Kaupmeeste Liit tegi seoses pommiähvardustega ametliku pöördumise riigikogu ja valitsuse poole
  Avati Järve Selver
  Sikupilli kaubanduskeskuses avati Prisma hüpermarket.
  Avati Magistrali kaubakeskus
  Rocca al Mare Maksimarket muudeti Prismaks ja Eesti esimene kaasaegne hüpermarket Maksimarket Tihniku tänaval suleti, et hiljem uuesti avada Konsumi märgi all
  Avati Laagri Maksimarket
  ETK ostis kuuest kauplusest koosneva Astri keti
  Avati kümme Säästumarketi kauplust
  Baltic Food Holding alustas Rema märgi asendamist Spariga
  Allikad: Hulgiuudised, Äripäev, Eesti Kaupmeeste Liit
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.