• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Naismõõdukad kalduvad toetama astmelist tulumaksu

  Mõõdukate naiskogu Kadri liikmed võtavad homme Tartus peetaval aastakoosolekul üles maksusüsteemi muutmise teema ja ka astmelise tulumaksu idee, millel on erakonna naiste seas arvukalt poolehoidjaid, kirjutab Eesti Päevaleht.

  ?Mina toetan astmelist tulumaksu, sest vanaviisi enam edasi ei saa. Oma praeguste rahaliste tuludega ei tule Eesti riik toime. Ühiskonnas peab olema rohkem võrdseid võimalusi, et poleks nii palju vaeseid ja tõrjutuid,? ütles naiskogu president ja Mõõdukate juhatuse liige Heljo Pikhof.
  Üleminekut astmelisele tulumaksule on Pikhofi sõnul naiskogus korduvalt käsitletud. ?Sellel ideel on nii naiste seas kui ka erakonna sees toetajaid. Kindlasti tuleb asjaga edasi tegelda? lausus ta.
  Pikhofi väitel pole senini detailselt jutuks võetud ei võimalikku astmete arvu ega maksuvahede suurust. ?Arvan, et astmeid peaks tegema suhteliselt vähe, Eesti keskmiste palkade alusel. Pole vaja killustada iga 500 ja 1000 krooni kaupa,? lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.