• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oktoobri automüügis liidrid Peugeot ja Toyota

  Oktoobri uute sõiduautode müügis oli taas müüduim Peugeot, mida läks kaubaks ühtekokku 170 autot, selgub Autode Müügi ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) järjekordsest kokkuvõttest.

  Lõviosa müügiedust võlgneb Peugeot uuele väikekeskautole 307, mida müüdi 72 autot. Senist turuliidrit, väikeautot Peugeot 206, müüdi oktoobris juba märgatavalt vähem - 47 autot.
  Üle 100 sõiduauto suutis oktoobris müüa ka Toyota, täpsemalt 109 masinat. Selle taga oli suuresti väike-keskauto Corolla müügikampaania, mistõttu oli Corolla osakaal läbimüügis ligi pool, ehk 51 autot.
  Kokku müüsid meie automüüjad oktoobris 1277 uut sõiduautot, mis on tänavu paremuselt teine müügikuu, jäädes alla vaid mai müügitulemusele. Kokkuvõttes tõstis see 2001.aasta 10 kuu läbimüügi 11 127 sõiduautole, mis on juba 251 autot rohkem, kui oli eelmise aasta kogumüük.
  Tarbesõidukeid müüdi oktoobris 172, liidrikohta jagavad nende seas 29 sõidukiga Peugeot ja Mercedes-Benz, vaid kaks autot vähem müüdi Citroeni. Eestist välja müüdi oktoobris 55 uut sõiduautot ja 3 tarbesõidukit. Seega, koos tarbesõidukite ja ekspordiga müüsid meie uute sõidukite müüjad oktoobris 1507 uut sõidukit. Oktoobrikuu automüügis saab lähemalt lugeda reedel ilmuvast Auto rubriigist
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Kruuda, Pärna ja Uibo kriminaalasi ärkas uuesti ellu
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.