• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiaturg heas meeleolus

  British Telecomi loodetust kehvemad kvartalitulemused ei suutnud Euroopa telekomisektorit eile ängistada. Sellest sai indu ka Eesti Telekomi aktsia, mis Londoni börsil noteeritud GDRi keskpäevase 1,3se tõusu peale reageeris Tallinnas täpselt samasuure tõusuga.
  Kui kohaliku telekomi aktsia sulgus eile Tallinnas 58 kroonil ehk viimase nelja nädala kõrgeimal tasemel, siis ettevõtte GDR jätkas pärast Euroopa Keskpanga intresside kärpimist Londonis veel tõusmist ning lõpetas päeva 10,025 dollaril ehk aktsiasse ja kroonidesse ümberarvutatuna 58,30 krooni tasemel.
  Euroopa Keskpanga intressimäärade kärpimise eel oli Euroopas hoos intressitundlik finantssektor. Päeva viimase kauplemistunni jooksul hakkas koduturul jõudsalt kerkima ka Hansapanga aktsia, mis lõpetas päeva 138,75 kroonil ehk 0,9 kõrgemal tasemel kui päev varem.
  Lisanimekirjas tegi märkimisväärse tõusu läbi Harju Elektri aktsia, mis sulgus 8 kõrgemal kui päev varem.
  Aktsia 28,40kroonine sulgemishind tähendab väärtpaberi jaoks taset, kus tal pole au olnud viibida juba kaks viimast kuud.
  Selle nädala esimesel tööpäeval oma kvartalitulemused avaldanud Harju Elekter rõhutas oma aruandes, et ekspordi langust on pidurdanud uued ekspordipartnerid ning koduturule suunatud müügimahtude kasv.
  Kuigi ettevõtte käive ja kasum näitasid kolmandas kvartalis märgatavat langustrendi, võib arvata, et elektroonikatööstuses tegutsevalt ettevõttelt loodeti veel tagasihoidlikumaid majandustulemusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.