• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome kogemused riigi brandi loomisel: Nokia alati ei aita

  Soome välisministeeriumi pressi- ja meediaosakonna juhataja Yrjo Länsipuro ütles tänasel Estonian Business School`i kaubamärgikonverentsil, et imidzh on eelkõige vaataja silmades.

  'Iga riigi imidzh on ikkagi vaataja silmades, seda on üsna raske uurida. Kõiki faktoreid ei saa riik ise mõjutada, ühe riigi imidzh on erinevate riikide ja inimeste jaoks erinevad,' ütles Yrjo Länsipuro.
  'Pikas perspektiivis ei saa riigi imidzh olla tegelikkusest parem, kõiki inimesi ei saa kaua aega petta,' rääkis Länsipuro. 'Kui Soomes tehtud uuringute järgi tuli välja, et meie jaoks on oluline Venemaa naabrus, siis USAs tehtud küsitlustest selgus, et Soomet nimetatakse ikkagi Skandinaavia osaks, naabrust Venemaaga nimetas mõni protsent vastanutest.'
  Nokiat nimetati Länsipuro sõnul Jaapani firmaks, vaid kolm protsenti teadsid, et ta on Soome oma. Samal ajal on Nokia üks kõige kallimatest USA brandidest ja ikkagi ei ole kerge panna inimesi aru saama, et Nokia tuleb Soomest,' tunnistas Länsipuro.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Eesti e-rahaturgu tabab paratamatult taaskäivitus
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.