20. november 2001 kell 9:14

Viru hotell: Radissoni tulek ei kõigutanud oluliselt turgu

Viru hotelli majutusdirektor Anu Soosaar ütles Viru hotelli täituvust näitavaid numbreid kommenteerides, et 280 toaga Radissoni hotelli avamine veebruaris pole Virust kliente ära tõmmanud.

'Meie täituvus on küll veidi väiksem kui eelmisel aastal, kuid rahaliselt võttes on tulemus parem, sest vahepeal on kasvanud hinnad,' ütles Soosaar. 'Täituvus on hea sellepärast, et kuigi turistide arv pole kasvanud, ööbivad nad Eestis hoopis rohkem kui varem.'

Soosaar ütles, et Radisson ei löönud hotelliturgu segamini, sest tema tulek oli ette teada ning konkurendid selleks valmis. 'Samuti tõi Radisson kaasa hulga oma kliente, firmasid, kellega neil on püsilepingud,' rääkis ta.

Viru hotelli kolmanda kvartali keskmine täituvus oli 87 protsenti, mis on 5 protsenti vähem kui eelmise aasta samal ajal. 'Juulis oli protsent 94, mis tähendab, et sisuliselt kogu aeg on maja rahvast täis,' ütles Soosaar. 'Suvekuudel tunnetame, et Tallinnas võiks olla rohkem hotellikohti, sest tuleb tihti klientidele 'ei' öelda.'

Hetkel kuum