Maailma moodsaim auto Eestis

ÄP 30. november 2001, 00:00

Tänasest müügil oleva sõiduki baasmudeli hind algab 1 034 000 kroonist ja on saadaval kahes variandis: 735 ja 745, ehk 3,6-liitrise (272 hj) ja 4,4-liitrise (333 hj) mootoriga. Mõistagi ei ole uued tehnoloogilised lahendused odavad, mistõttu ulatus ühe eile esitletud auto lõpphind koos kõikvõimalike lisavarustusega 1,7 miljoni kroonini.

Sellele vaatamata on Eestis sõlmitud sellele autole juba 11 ostu-müügilepingut, ehkki autot ennast ei olnud tellijad näinudki. Igatahes igav neil inimestel ei hakka, sest kõiki tehnoloogilisi lahendusi ei tea veel BMW müüjad isegi ning autot uurides leiab iga kord jälle midagi uut. Auto käsiraamat on 286 lk paks ja ainuüksi elektroonilise seisupiduri võimalustele on pühendatud 5 lehekülge. Kõige huvipakkuvam uuendus on kahtlemata iDrive-süsteem, ehk süsteem, mille arvutihiire sarnase nupu alla on toodud auto 700 funktsioonist 680. Samuti on autos WAP internetiühendus, maailmas esmakordselt kasutatav 6käiguline automaatkäigukast, võimalus juhtida raadiot, telefoni jms hääle abil jne, jne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing