Äri ja meelelahutus edendavad IT-d

07. detsember 2001, 00:00

Kolmapäeval laekus kaks rõõmustavat teadet IT-sektorist, mis kinnitavad meie väikeste hüpetega edasiminekut selles olulises vallas. Hansapank sai valmis uue internetipanga versiooni firmadele ja Eesti Loto pileteid saab paari nädala pärast osta internetist. Internetipank ärikliendile pidavat kenasti toetama raamatupidamist ja Eesti Loto uuendus pidavat olema ainulaadne maailmas. Nagu näha, äri ja meelelahutus edenevad kenasti käsikäes, aga riigi enda IT- ja ID-asjad ei taha kuidagi edeneda. 1. detsembriks valmis pidanud olema digiallkirja, suhtlemaks riigiametitega, pole veel kusagil. ID-kaardist on saanud aga nukker naljanumber.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing