Elektrijaamad asendavad maameestele püha lehma

10. detsember 2001, 00:00

Äripäev taunis viis aastat tagasi kirjutatud juhtkirjas riigikogu maasaadikute ettepanekut lisada elektrijaamad strateegiliste ettevõtete nimekirja, sest see tähendanuks jaamade erastamisega venitamist. Arusaamatu oli aga ettepaneku toetamine Koonderakonna poolt, oli ju selle esimees ja peaminister Tiit Vähi elektrijaamade erastamise käivitaja.

Hetkeseis: Elektrijaamade erastamine lükati siiski käima, ent protsess pole tänasekski lõppenud. Eriti rumal on olukord veel seetõttu, et Eesti võimudel pole aimugi erastatavate ettevõtete väärtusest ning oodatud strateegilised investorid kipuvad riigil naha üle kõrvade tõmbama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing