Res Publical arvukas toetajaskond

10. detsember 2001, 00:00

Reedel avalikustas uus erakond Res Publica oma ettevõtjatest toetajate nimekirja. Arvestades, et tegemist on uue ja tundmatu erakonnaga, siis oli toetajate hulk üllatavalt suur. Paistab, et valimiskampaania rahastamisega Res Publical probleeme ei teki ja Eestis on seniste erakondade kõrvale kerkinud arvestatav jõud. Res Publica esiletõus paneb kindlasti muretsema omavahel kaklevad Reformierakonna ja Isamaaliidu, sest tõenäoliselt saab Res Publica just nendest erakondadest enda ridadesse täiendust. Res Publica rahastajate nimekirjast selgub, et mitmed ettevõtjad on juba Reformierakonna ja Isamaaliidu finantseerijate hulgast lahkunud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing