Liivi Kedelauk • 20. detsember 2001 kell 22:00

ÄP käsiraamat igale otsustajale!

Meil on professionaalsed ja koostöövalmis autorid ? kõik oma ala tunnustatud spetsialistid. Ja meil on head kliendid ? targad, asjatundlikud ja nõudlikud. Hea, et saame olla neile abiks ülesannete lahendamisel, uute ideede leidmisel ja teha sellega tööd lihtsamaks. Meil on mäekõrgune virn tarku ja vajalikke käsiraamatuid ettevõtete juhtidele ning tippspetsialistidele ? selle aasta lõpuks on neid kokku ilmunud juba neliteist.

Kõige suurem lisaväärtus, mida saame oma klientidele anda, on aeg. Meie käsiraamatud on põhjalikud, kuid neid ei pea ilmtingimata otsast lõpuni läbi lugema. Raamatu võib avada siis, kui tuleb otsida lahendus keerulisele probleemile või on vaja leida uusi ideid. Ja veel üks suur väärtus ? Äripäeva käsiraamatud ei saa kunagi lõplikult valmis. Nad muutuvad koos aja ja keskkonnaga ja toovad oma lisadega need muutused ka tellijateni.

Igal aastal ilmub 3?4 uut Äripäeva käsiraamatut mitmesugustel teemadel. Kõige suurema tellijaskonna on seni kogunud ettevõtte finantsvaldkonna eest vastutajatele mõeldud raamatud. Populaarsuselt esimesel kohal püsib juba kolmandat aastat maksukäsiraamat ligi 1500 tellijaga. Sellele järgneb raamatupidamise käsiraamat ja kolmandale kohale jõudis selle aasta lõpus ilmunud finantsjuhtimise käsiraamat ligi 800 tellijaga.

Anname oma parima, et kliendid leiaksid ka edaspidi oma töölaualt mitmesugustel teemadel kvaliteetseid, praktilisi, põhjalikke ja ajaga kaasas käivaid käsiraamatuid.

Hetkel kuum