• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄP käsiraamat igale otsustajale!

  Meil on professionaalsed ja koostöövalmis autorid ? kõik oma ala tunnustatud spetsialistid. Ja meil on head kliendid ? targad, asjatundlikud ja nõudlikud. Hea, et saame olla neile abiks ülesannete lahendamisel, uute ideede leidmisel ja teha sellega tööd lihtsamaks. Meil on mäekõrgune virn tarku ja vajalikke käsiraamatuid ettevõtete juhtidele ning tippspetsialistidele ? selle aasta lõpuks on neid kokku ilmunud juba neliteist.
  Kõige suurem lisaväärtus, mida saame oma klientidele anda, on aeg. Meie käsiraamatud on põhjalikud, kuid neid ei pea ilmtingimata otsast lõpuni läbi lugema. Raamatu võib avada siis, kui tuleb otsida lahendus keerulisele probleemile või on vaja leida uusi ideid. Ja veel üks suur väärtus ? Äripäeva käsiraamatud ei saa kunagi lõplikult valmis. Nad muutuvad koos aja ja keskkonnaga ja toovad oma lisadega need muutused ka tellijateni.
  Igal aastal ilmub 3?4 uut Äripäeva käsiraamatut mitmesugustel teemadel. Kõige suurema tellijaskonna on seni kogunud ettevõtte finantsvaldkonna eest vastutajatele mõeldud raamatud. Populaarsuselt esimesel kohal püsib juba kolmandat aastat maksukäsiraamat ligi 1500 tellijaga. Sellele järgneb raamatupidamise käsiraamat ja kolmandale kohale jõudis selle aasta lõpus ilmunud finantsjuhtimise käsiraamat ligi 800 tellijaga.
  Anname oma parima, et kliendid leiaksid ka edaspidi oma töölaualt mitmesugustel teemadel kvaliteetseid, praktilisi, põhjalikke ja ajaga kaasas käivaid käsiraamatuid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.