• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tehnoloogiaajakiri ITee astus juhi lauale

  Meie põhisiht on anda lugejatele praktilist infot, kuidas infotehnoloogia abil oma tööd paremini korraldada. 2002. aastal ilmuvas kümnes ITee numbris tutvustame uusi tooteid, teenuseid ja lahendusi, samuti innovaatilisi tehnoloogiaid kasutavaid firmasid ja ettevõtjaid.
  Ajakirjas ilmuvad seadmete ja teenuste võrdlused ning testid, turuülevaated ja IT-trendide kommentaarid. ITee on nagu Äripäevgi suunatud eeskätt väikeettevõtjatele, seetõttu keskendume oma artiklites enim väikefirmadele suunatud toodetele ja lahendustele.
  Ajakirja mõtteni viis meid kaks põhjust. Esiteks on infotehnoloogia kiire areng loonud üha suuremale hulgale firmadele ja ettevõtetele vajaduse end selle valdkonnaga kurssi viia ? äriedu põhjustes muutub infotehnoloogia õige ja efektiivne rakendamine järjest suuremaks. Ka väikeettevõtted, keda on Eestis tegutsevate äriühingute seas kõige rohkem, peavad võtma IT oma investeeringute hulgas prioriteediks.
  ITee tulek on tingitud ka tehnoloogiatemaatika sagedasest kajastamisest Äripäeva lehekülgedel ja ettevõtjate kasvavast huvist selle vastu. Ajakirja kaudu saame oma lugejate huvides paremini rakendada Äripäeva toimetusse koondunud tehnoloogiaajakirjanike potentsiaali.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.