Sulev Oll • 7. veebruar 2002 kell 12:08

Res Publica Greeni krundi vastu

Res Publica saadikuühenduse liige Indrek Raudne ei pea õigeks otsustuskorras krundi eraldamist Arnold Greenile.

Raudse arvates tähendaks eelmise Isamaaliidu abilinnapea algatatud idee ja Reformierakonna-Keskerakonna linnavalitsuse ettepanek, et Tallinna volikogu tunnustaks esmakordselt nii suure varalise toetusega üksikisikut, kes okupatsioonivägede komandörina sai ordeni sini-must-valge lipu kõrvaldamise eest Pikast Hermannist, ENSV fassaadvalitsuse välisministrina(1960-1984), nõudis maailma riikidelt Eesti tunnustamist Nõukogude Liidu osana, oli 1951 aastast alates EKP Keskkomitee liige. See oli aeg, mil Keskkomitee käsul viidi läbi järelküüditamine sh. usutegelaste väljasaatmine

Indrek Raudse sõnul peab tunnustama Arnold Greeni teeneid olümpialiikumise aktivistina. ?Isiklikult pean õigeks, et Arnold Green nagu paljud teisedki omandireformi rataste vahele jäänud inimesed saaksid Tallinna linnalt mugavustega sotsiaalkorteri,?sõnas Raudne.

Hetkel kuum