Sirje Niitra • 13. veebruar 2002 kell 14:03

Kanajev loobus TOPi erastamises osalemast

Transiidiärimees Antaoli Kanajev ütles, et TOPi erastamikonkursi võitnud Arco Invest tegi talle ettepaneku osaleda purjespordikeskuse arendamises, kuid pärast tingimustega tutvumist ta keeldus sellest.

Viimati kohtus Kanajev enda sõnul Arco Investi juhatuse liikme Kaido Saveljeviga kaks nädalat tagasi. 'Tänasime teineteist koostöö eest ja läksime sõbralikult lahku,' rääkis ta.

Kanajev ütles, et tutvus TOPi erastajate palvel objektiga, kuid ei leidnud nendega ühist keelt, mistõttu loobus projektis osalemast ja see otsus on lõplik.

Arco Invest palus eelmise nädala lõpul kultuuriministeeriumilt TOPi ostu-müügilepingu sõlmimise tähtaja pikendamist 27. veerbruatini, viidates tehnilistele põhjustele. Juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul ei jõudnud ostja kahe kuu jooksul valmis kõigi vajalike dokumentide vormistamisega. Rahas tema sõnul asi ei ole, sest pangagarantii kehtib märtsi lõpuni.

Hetkel kuum