4. märts 2002 kell 12:11

Tartu veekeskus õpetab tuhat last tasuta ujuma

Tartu Aura Keskus korraldab kevadel omavahenditest kursused, mille käigus õpivad tuhat Tartu linna kolmandate klasside õpilast ujuma, ütles Aura Keskuse turundusjuht Marilin Kroon.

Krooni andmeil läheb ujumise algkursus veekeskusele maksma umbes pool miljonit krooni. ?Tahame, et lapsed oskaksid ujuda,? põhjendas Kroon tasuta ujumiskursuste pakkumist. ?Kaudne tasu seisneb ehk selles, et kui nad oskavad ujuda, küllap nad siis hakkavad meid tihedamalt külastama.?

Homme hommikul kirjutavad Aura Keskuse ja Tartu linnavalitsuse juhid alla vastaval lepingule.

Tartu linnas õpib kolmandates klassides kokku ligi 1700 last. ?Osades koolis on bassein, kus ujumisoskuseid omandada, olemas,? selgitas Kroon, miks Aura Keskus pakub kümnetunnist ujumiskursust vaid tuhandele lapsele.

Aura Keskuses õpetavad lapsi ujuma maja enda instruktorid. Laste ujumiskursused kestavad märtsi algusest kooliaasta lõpuni.

Hetkel kuum