16. oktoober 2002 kell 22:00

Valima pääseb foto ja isikukoodiga dokumendiga

Pühapäeval toimuvatel kohaliku omavalitsuste valimistel saavad osaled kõik kodanikud, kes esitavad valimiskomisjonile isikut tõendava dokumendi

Vastavalt seadusele on kuuluvad selliste dokumentide hulka lisaks passile ja ID-kaardile ka näiteks juhiluba ja pensionitunnistus. Oluline on, et tegu oleks kehtiva dokumendiga, millele on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto.

Seega ei takista kehtetu passi olemasolu valimas käimist, küll aga takistab see Eestist väljasõitu.

Valimispäeval, pühapäeval, 20. oktoobril algab hääletamine kell 9 ja lõpeb kell 20. Täpsemat infot kohalike omavalitsuste valimiste kohta saab vabariigi valimiskomisjoni koduleheküljelt internetis http://www.vvk.ee/

Hetkel kuum