22. oktoober 2002 kell 14:34

Kanal2 teenis erakondade valimislubadustest ligi 3 miljonit krooni

Helde valimisreklaami põhjuseks, mis tõi Kanal2-le ligi 3 mln krooni, osutus erakondade soov mitte tegeleda kohalike asjadega.

Kanal2 peadirektor Urmas Oru ütles, et kohalike omavalitsuste valimiskampaania kohta jääb televisioon natuke liiga võimsaks. Samas tulenes telereklaami mahu tuntav kasv võrreldes eelmiste kohalike valimistega asjaolust, et erakonnad keskendusid kihutustöös mitte kohalikele muredele, vaid idealistlike lubaduste andmisele.

?Pole raske arvata, kes olid meie parimad reklaamikliendid,? märkis Oru Keskerakonna ja Reformierakonna kohta. Täpsed numbrid arvutatakse kokku kuu lõpuks, sest erakondade tänureklaame näitab telekanal veel praegugi.

Oru avaldas arvamust, et tõenäoliselt kasvab telereklaami maht enne riigikogu valimisi veelgi.

Hetkel kuum