• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tugevda organismi

  Gripiperioodi eel võiks proovida organismi tugevdada, eelkõige pean silmas immuunsüsteemi. Selleks võiks läbi mõelda oma toidusedeli ? kas selles on piisavalt beetakaroteeni, C-vitamiini ja tsinki, mis on immuunsüsteemi seiskohalt eriti olulised vitamiinid ja mikroelemendid. See peaks tähendama, et süüakse vähemalt paar korda nädalas mereande (vähilised, kala), et toidusedelis on rohkelt juurvilju (nt porgand, paprika, kapsas) ja puuvilju. Kui siin on midagi tülikas muuta või ei olda kindel, kas toiduvalik aitab piisavalt, siis võiks kuu aja jooksul tarvitada mõnd vitamiinikompleksi (nt Vitatabsi antioksidanti). Immuunsust toetab ka küüslauk, mida võiks süüa ehedalt küüneke päevas või kasutada küüslaugukapsleid. Kasulik on teha ka paari-kolme nädalane punase päevakübara kuur. Preparaatidest saab valida kas imemistabletid, tavalised tabletid, tilgad või närimiskummi. Üle kaheksa nädala järjest ei tohiks punast päevakübarat kasutada.
  Ja kõigele sellele lisaks piisavalt värsket õhku.
  Autor: Aino Itra
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Tesla aktsia on kevadest alates jõuliselt taastunud
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.