• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Siim Raie: maksuseadused tuleb muuta üheselt mõistetavaks

  Tänasel kohtumisel leppisid kaubanduskoda ja maksuamet kokku, et alustatakse koostööd maksuseaduste üheselt mõistetavamaks muutmiseks.

  Kaubanduskoja direktor Siim Raie sõnul tunnistasid mõlemad pooled, et maksuseadused on praegu suures osas väga mitmeti tõlgendatavad ning see tekitab ka palju arusaamatusi ja vaidlusi. Seetõttu otsustati, et kaasates rahandusministeeriumi hakatakse tegema koostööd maksuseaduste osas oma arvamuste ühtlustamiseks. ?Tähtis on, et maksuseadused muutuksid üheselt mõistetavaks,? lausus ta.
  Ühe konkreetse otsusena kaasatakse Raie sõnul edaspidi kaubanduskoja maksuküsimustega tegelevasse töögruppi ka maksuameti esindajad. Lisaks tihendatakse informatsiooni vahetamist ja edastamist ettevõtjatele, kellel suures osas puudub teave maksuameti tegevuspõhimõtete ja maksuseaduste muudatuste osas.
  ?Eestis on valdavalt keskmise ja väiksema suurusega ettevõtted, kus omanik, juht ja raamatupidaja on ühes isikus ning mõistagi on nendel maksuseadustega kursis olemine madalam prioriteet,? rääkis Raie. ?Informatsiooni on aga kindlasti vaja ja see on asi, milles kaubanduskoda saab maksuametit aidata.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.