5. november 2002 kell 14:02

Helsingis algas samuti bensiini hinnaralli

Sarnaselt Eestile, kus Neste vedamisel algas eile järjekordne bensiini hinnaralli, on hindade alandamise kampaania alanud ka Helsingis.

Seni kütuse hinnasõdadest eemale jäänud Helsingis müüvad kütusefirmad tanklates 95 oktaanarvuga bensiini juba eurose liitrihinnaga, mis on juba Soome keskmisest vähem, kirjutab Kauppalehti. Soome odavaimad bensiinihinnad on seni Lahtis, Turus ja Hämeenlinnas, kus 95 liitri hind juba alla euro kukkunud.

Lehe andmetel müüvad kütusefirmad Helsingis bensiini juba nullmarginaaliga. 'Konkurentsi on muutnud uute tanklate lisandumine ja mõnede seniste turult lahkumine,' lausus seni veel 1,1 eurose liitrihinnaga bensiini 95 müüv Neste Markinoinnin tegevjuht Matti Peitso.

1 euro on 15,6466 krooni.

Hetkel kuum