• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  New Yorgis avati Eesti-Ameerika Kaubandus-Tööstuskoda

  Eile õhtul avati New Yorgis pidulikult Eesti-Ameerika Kaubandus-Tööstuskoda (EAKTK) ning peeti ka selle esimene üldkoosolek.

  Eesti-Ameerika Kaubandus-Tööstuskoja loomine Ameerika Ühendriikides on kahe riigi majandussuhete arengu loomulik jätk ning ajendatud pidevalt kasvavast kaubanduse ja investeeringute mahust. EAKTK eesmärk on toetada ettevõtjate organiseerumist ja vastastikku kasulike ärikontaktide leidmist ning aidata kaasa ettevõtete ja ka Eesti tuntusele Ameerikas.
  Eesti-Ameerika Kaubandus-Tööstuskoda on vabatahtlikkuse alusel tegutsev mittetulundusühing, mille liikmeks võivad olla kõik eraõiguslikud ja avalik-õiguslikud juriidilised isikud, äriühingute filiaalid, füüsilisest isikust ettevõtjad ja eraisikud.
  EAKTK liikmed saavad osaleda mitmesugustel investeerimis- ja äriseminaridel ning tootetutvustustel. Samuti antakse kord kvartalis väljainfobülletääni ning võimalus tutvustada oma ettevõtet ja tooteid EAKTK koduleheküljel: <http://www.estonianamericanchamberofcommerce.com>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
USA majanduskasv aeglustus ootamatult
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.