• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Helsingis oli täna põnevam kui Tallinnas

  Täna oli Helsingis investoritele huvitavam päev kui Tallinnas ja seda mitmel põhjusel.

  Täna on Helsingis kahepäevase investeerimismessi teine päev, kus tutvustatkse ka Eestisse investeerimist.
  Helsingi börsil avaldasid mitmed Eestiga seotud ettevõtted oma majandustulemused. Täna tegid teatavaks oma tulemused Stockmann, Tartu ja Saku õlletehaste omanikud Olvi ja Hartwall. Selleks, et saada teada, mis toimub Eestis, tuleb jälgida Soomes avaldatavaid uudiseid.
  Hartwalli tulemustest selgus, et Eesti õlleturu kasv on väga aeglane olnud. See kasvas 9 kuu arvestuses mullusega võrreldes vaid 4 protsenti. Saku Õlletehas pole oma tulemusi avaldanud, kuigi tema tulemused on läbi BBH Hartwalli tulemuste hulka arvestatud.
  Tallinna börsi põhiaktsiate hinnad langesid tänasel madala aktiivsusega börsipäeval.
  Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> langes 0,85% 218,74 kroonile (13,98 eurot). Aktsiaga tehti 18 tehingut 2,89 mln kroonise käibega.
  Norma aktsia <GR#EE.NORMA> kukkus 2,6% 64,78 kroonile (4,14 eurot) 0,52 mln kroonise käibe juures.
  Eesti Telekomi aktsia <GR#EE.ETL>, mida kaubeldi viiel korral, langes 0,6% 81,36 kroonile (5,20 krooni).
  Erastamisväärtpaberi hind tõusis 1,25 protsenti 0,8903 kroonile.
  Kokku tehti tehingul 65 tehingut 5,01 mln kroonise käibega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Nädal raadios: Enefit Green, olümpiavõitja ja spordiajakirjaniku investeeringud ning kinnisvara flippimine
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.