• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turul valitsesid vastuolulised tujud

  Kui viimased kaks börsipäeva on Tallinnas aktsiahinnad kindlalt ülespoole rühkinud siis eile väärtpaberitel kindel suund puudus. Seda ei saa siiski öelda Eesti Telekomi aktsia kohta, mis lisas esmaspäevasele 3,6-le tõusule elava kauplemise tagajärjel eile veel 1,8 ning peatus juba 88,25 kroonil (5,64 eurol).
  Eesti Telekomi ei morjendanud ka see, et ta mõlemad tütarettevõtted Eesti Telefon ja EMT tunnistati eile Sideameti poolt 2003. aastaks olulise turujõuga ettevõtjaks. Sisuliselt tähendas see Eesti Telekomile olemasoleva staatuse püsimist, mistõttu tuleb seda võtta kui lihtsat formaalsust.
  Esmaspäeval 222,96 kroonini (14,25 euroni) tõusnud Hansapanga aktsia oli eile praktiliselt liikumatu, lõpetades päeva täpselt samal tasemel. Väärtpaberi hinnanoteeringud liikusid päevaga siiski mõnevõrra ülespoole.
  Kui kaks mainitud väärtpaberit näitasid eile vastavalt positiivset ja neutraalset liikumist, siis Viisnurga aktsial nii hästi ei läinud.
  Väärtpaber langes läbi 30 krooni, sulgedes 29,73 kroonil (1,90 eurol) ehk 2,6 madalamal kui päev varem. 29,73 kroonil ehk viimase kahe ja poole aasta madalaimal tasemel sulgus väärtpaber ka 18. oktoobril ehk kaks päeva pärast oma kolmanda kvartali kahjuminumbri teatamist.
  Viisnurk on hetkel üks kolmest Tallinna börsi neljateistkümnest ettevõttest, mis on jooksva aasta lõikes kahjumis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Coca Colal oli edukas kolmas kvartal
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.