• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Loomakaitsjaid häirivad Citymarketi akvaariumid

  Citymarketis söögiks müüdavate eluskalade kitsad akvaariumid pahandavad loomakaitsjaid.

  ?Väga jube olukord. Juba niisama, eksperthinnanguta vaadates, näeb igaüks, et kalu on akvaariumis liiga palju,? vahendas loomakaitse seltsi seisukoha juhatuse liige Helen Roosimägi.
  Kuidas täpselt kalu hoidma peaks, pole kuskil kirjas. Eestis on nõuded kehtestatud vaid põllumajandusloomadele, loomakaitseseadus omakorda tegeleb koduloomadega. Loomakaitsjatel ei õnnestunud Eestist leida ka kalaspetsialisti, kes oleks nõus Citymarketi akvaariumikalade olukorda hindama, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Kuni Soome eksperdi hinnangut pole, ei saa me millelegi toetuda ega midagi ette võtta. Kui spetsialist ütleb, et kalade tingimused on head, mis siis ikka,? räägib Roosimägi.
  Alati on keegi, kes toidu üle nuriseb, ütleb kalaloost kuuldes Citymarketi keti direktor Riho Maurer. ?Andke andeks, kuid tegemist on toiduga. Kalakasvandustega võrreldes on kaupluseakvaarium kalale nagu paradiis.? Maureri sõnul on inimesed nurisenud, et homaaridel on sõrad kinni seotud. Seda tehakse aga selleks, et mereelukad üksteist ära ei sööks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.