• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: kaks liideraktsiat andsid 89% käibest

  Tänasel keskpärase aktiivsusega tõusupäeval andsid kaks liideraktsiat 89% börsi päevakäibest.

  Enimkaubeldud on juba traditsiooniliselt Eesti Telekomi aktsia <GR#EE.ETL>, millega seekord tehti 45 tehingut. Aktsia tõusis 3,4 mln kroonise käibe juures 0,7%, 92,94 kroonile (5,94 eurot). Päeva sees käis aktsia katsumas eurodes ümmarguse 6,00 euro taset, mis jäi ka aktsiale päeva kõrgeimaks tasemeks. CSFB oli taas aktiivne Telekomi aktsias.
  Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> tõusis 3,45 mln kroonise käibega 227,66 kroonile (14,55 eurot). Aktsia tõusis 22 tehingus 0,9%.
  Täna oma tulemused avaldanud Saku Õlletehase aktsiaga <GR#EE.SAKU> tehti 2 tehingut. Käive jäi alla 50 000 krooni. Aktsia hind jäi muutumatult 64,15 kroonile (4,10 eurot).
  Saku kvartalitulemused näitasid ettevõtte käibe stagneerumismärke ning kasumi osas suurt kukkumist. Firma kolmanda kvartali käive alanes 0,0002 protsendi võrra 239,4 mln kroonile. Kvartalikasum kukkus 42 protsenti 18,37 mln kroonile.
  9 kuu lõikes kasvas firma reklaamikulud 35% 39,2 mln kroonile. Reklaamile kulus õlletootjal pea sama palju raha kui tööjõukuludeks koos sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksuga (41 mln krooni).
  Kokku tehti börsil 82 tehingut 7,65 mln kroonise käibega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.