Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tiskre-Hansu elurajooni hinnad kujunevad keskmisest soodsamaks

  Kodumajagrupi AS alustab lähiajal Tiskre-Hansu elamurajooni rajamist, kuhu tulevad 25 000 m² üldpinnaga korter -ja terrassmajad.

  Uus kavandatav elamukvartal asub Tallinna piiril vaatega Naissaarele ja pankrannikule. Esimesed majad valmivad 2004. aasta alguses, elamurajoon valmib täielikult 2006. aastaks.
  ?Tahame pakkuda uue kontseptsiooniga elamurajooni looduslikus ja mereäärses keskkonnas neile, kes eelistavad majale korterit,? rääkis Kodumajagrupi juhataja Urmas Laur. ?Hinnavahemikku 13 500 kuni 14 500 krooni m² jäävad elamispinnad on uute elamispindade hulgas oma looduslikult kauni elukeskkonna tõttu kindlasti soodsad.?
  Kodumajagrupi müügijuhi Heidi Pihlaku sõnul on 2-3 korruselised majad planeeritud sisehoovidega hoonete ansamblitena. ?Kõigi korterite vaated avanevad vähemalt kahte ilmakaarde ning igal korteril on rõdu või terrass,? selgitas Pihlak. ?Hoonestusega loodav keskkond peaks looma elanikele erineva privaatsusastmega ruume ? korterid, õuealad, üldkasutatav pargiala ja mererand.?
  Urmas Laur märkis, et Kodumajagrupist on kujunenud Eesti elamurajoonide uute kontseptsioonide turuletooja. ?Alustasime Tiskrega, millest kujunes kiiresti palju järgimist leidnud elamurajoon,? lausus Laur. ?Seejärel tulime välja Leppneeme-Mikuga, mis erines Tiskrest kardinaalselt oma loodusliku keskkonna poolest.
  Leppneeme-Miku I etapi projekt paikneb 24 hektarilisel maa-alal, kokku 36 krunti, mille suurused jäävad vahemikku 3000-5000 ruutmeetrit. Aasta alguses alustatud projektist on müüdud 17 krunti. Heidi Pihlak lisas, et Leppneeme-Miku elamurajoon sobib neile, kes hindavad kõrgelt looduslähedast keskkonda ja merd.
  Kodumajagrupi selle aasta edukaimaks projektiks on osutunud 2003. aasta kevadel valmiv 46 korteriga uuselamu Sõpruse pst 9, kus on üldpinda 2333m², korterite keskmine suurus on 51m². Hoone omapäraks on siseõue avatud trepikoda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.