• Jaga lugu:

  Tiskre-Hansu elurajooni hinnad kujunevad keskmisest soodsamaks

  Kodumajagrupi AS alustab lähiajal Tiskre-Hansu elamurajooni rajamist, kuhu tulevad 25 000 m² üldpinnaga korter -ja terrassmajad.

  Uus kavandatav elamukvartal asub Tallinna piiril vaatega Naissaarele ja pankrannikule. Esimesed majad valmivad 2004. aasta alguses, elamurajoon valmib täielikult 2006. aastaks.
  ?Tahame pakkuda uue kontseptsiooniga elamurajooni looduslikus ja mereäärses keskkonnas neile, kes eelistavad majale korterit,? rääkis Kodumajagrupi juhataja Urmas Laur. ?Hinnavahemikku 13 500 kuni 14 500 krooni m² jäävad elamispinnad on uute elamispindade hulgas oma looduslikult kauni elukeskkonna tõttu kindlasti soodsad.?
  Kodumajagrupi müügijuhi Heidi Pihlaku sõnul on 2-3 korruselised majad planeeritud sisehoovidega hoonete ansamblitena. ?Kõigi korterite vaated avanevad vähemalt kahte ilmakaarde ning igal korteril on rõdu või terrass,? selgitas Pihlak. ?Hoonestusega loodav keskkond peaks looma elanikele erineva privaatsusastmega ruume ? korterid, õuealad, üldkasutatav pargiala ja mererand.?
  Urmas Laur märkis, et Kodumajagrupist on kujunenud Eesti elamurajoonide uute kontseptsioonide turuletooja. ?Alustasime Tiskrega, millest kujunes kiiresti palju järgimist leidnud elamurajoon,? lausus Laur. ?Seejärel tulime välja Leppneeme-Mikuga, mis erines Tiskrest kardinaalselt oma loodusliku keskkonna poolest.
  Leppneeme-Miku I etapi projekt paikneb 24 hektarilisel maa-alal, kokku 36 krunti, mille suurused jäävad vahemikku 3000-5000 ruutmeetrit. Aasta alguses alustatud projektist on müüdud 17 krunti. Heidi Pihlak lisas, et Leppneeme-Miku elamurajoon sobib neile, kes hindavad kõrgelt looduslähedast keskkonda ja merd.
  Kodumajagrupi selle aasta edukaimaks projektiks on osutunud 2003. aasta kevadel valmiv 46 korteriga uuselamu Sõpruse pst 9, kus on üldpinda 2333m², korterite keskmine suurus on 51m². Hoone omapäraks on siseõue avatud trepikoda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.