• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Prantsuse ajakirjandus põhjustas tankeri erakorralise kontrolli Eestis

  Praegu Muugal Greenpeace`i poolt piiratav tanker Byzantio on Prantsuse pressi väidetel väga halvas seisukorras.

  Veeteede ameti andmetel pöördus seetõttu Eesti Prantsuse suursaatkond Prantsuse Vabariigi nimel Eesti võimude poole palvega, et kõnealust tankerit kontrollitaks.
  Pöördumises juhtis Prantsuse Suursaatkond Eesti võimude tähelepanu, et pärast 50 000 tonni masuudi lastimist Tallinnas suundub Byzantio Aasia poole marsruudil, mis kulgeks Prantsuse rannikut mööda.
  Seoses sellega kontrollis Veeteede Amet laeva erakorraliselt 28. novembri hommikul. Kontrolli käigus leiti laeval mõned puudused. Need võisid peamiselt olla tekkinud pärast viimast laeva ülevaatust 19. novembril 2002. a Rotterdamis, nagu näiteks GMDSS (merehäda- ja ohutuse ülemaailmne süsteem) seadmete testimise märkimata jätmine vastavasse laevaraamatusse või korralikult kinnitamata maandusjuhe.
  Veeteede Ameti laevakontrolliinspektorite hinnangul vastab Byzantio kere tugevus klassifikatsiooniühingu Det Norske Veritase esitatud andmetele. Laevakontroll tuvastas, et laev on merekõlblik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Investeerimistees – mis bürokraatia see veel on?
Minu lõppenud konverentsil oli karune maik juures ning aasta investor ja finantsökonoomika doktor Kristjan Liivamägi soovitas selles situatsioonis investoritel lähinädalatel oma portfell ja investeerimisteesid kriitilise pilguga üle vaadata.
Minu lõppenud konverentsil oli karune maik juures ning aasta investor ja finantsökonoomika doktor Kristjan Liivamägi soovitas selles situatsioonis investoritel lähinädalatel oma portfell ja investeerimisteesid kriitilise pilguga üle vaadata.
Oliver Kruudal ei õnnestunud pankrotimenetlust Iirimaale viia
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.