Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas tõesti?

  See plaat on värvitud kuldseks. Ja muudetud kopeerimiskindlaks. Sest see peab päästma Briti muusikatööstuse ameeriklaste pealetungi eest ? ja hoopis ise ameerika marketi kinni lööma.
  Plaadfirma loodab sellest saadava rahaga kahjumisse jäänud projektid kinni taguda. Sest näiteks Mariah Carey sai kompaniilt 30 miljonit dollarit ainuüksi selle eest, et luuser-diiva nende firmast ära läheks. Robbie Williamsile maksis EMI aga 125 miljonit dollarit, et ta nende juures veel neli albumit teeks. ?Escapology? on siis esimene neljandik sellest 125-st miljonist.
  Juba mõnda aega raadios ja teles kõlanud avasingel ?Feel? on üks on väga lihtne ja ilus lugu. See on justkui tester, mis annab aimdust imelisest muusikast, milline kuulajat albumit kuulates tabab. ?Feel? ei sisalda midagi üleliigset. Iga noot, iga heli on justkui arvel, kaalutletud. Erinevalt näiteks üle-eelmise plaadi hitist ?Let Love Be Your Energy?, mille sound oli ülepaisutatult paks.
  Värskel albumil kõlavad eltond?onilikud lood, mille kaasautoriks on koos Robbiega juba aastaid koos hitte kirjutanud Guy Chambers. Nagu märgib inglise juhtiv muusikaleht New Musical Express, sarnaneb kepsakas ?Hot Fudge? just nende lugudega, millega Elton Ameerika turule tungis. Ka Robbie laulab oma laulus LA-sse kolimisest. See pole muide ainus laul, milles ta Ameerika-armastusest rõkkab. Iseasi, kui pragmaatiliselt ja kui südamega võtab seda tema ja kui tõsiselt kuulajad.
  Üldse on nutikad ja sageli valusasti ütlevad sinepimagusad laulusõnad Robbie kvaliteetsete pop-lugude trumbiks, mis toetavad ka tema armsa pahapoisi imagot. ?Hello, did you miss me? I know I?m hard to resist,? niimoodi algab lugu maailma kõige ilusamast mehest ? muidugi Robbie Williamsist!
  Kahtlemata on tegu korraliku pop-produktsiooniga, kus iga pausi ja heli enne seitse korda prooviti ja alles siis salvestati, et kindla peale välja minna. Saame näha, kas kallis ?Escapology? tõmbab briti muusikaäri uuesti vee peale või tõmbab ta sellele vee peale.
  Autor: Mart Normet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ootamatult sügav majanduslangus paneb prognoose ümber tegema
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
On prominendi enda teha, et ta vale laulu sisse ei satuks
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturgude ralli ei jaksanud leida jätku
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Juhtide piiratud aeg teeb värbamise kalliks
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Fermi Energia astus esimese sammu Ukrainas
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
NBA lubab pensionifondidel klubide omanikeks olla
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.

Olulisemad lood

Raadiohommikus: kuidas vastata, kui küsitakse raha?
Jõulukuu esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägivad ettevõtja Oleg Gross ja vandeadvokaat Küllike Namm heategevusest ning enda põhimõtetest annetamisel.
Jõulukuu esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägivad ettevõtja Oleg Gross ja vandeadvokaat Küllike Namm heategevusest ning enda põhimõtetest annetamisel.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.