• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas tõesti?

  See plaat on värvitud kuldseks. Ja muudetud kopeerimiskindlaks. Sest see peab päästma Briti muusikatööstuse ameeriklaste pealetungi eest ? ja hoopis ise ameerika marketi kinni lööma.
  Plaadfirma loodab sellest saadava rahaga kahjumisse jäänud projektid kinni taguda. Sest näiteks Mariah Carey sai kompaniilt 30 miljonit dollarit ainuüksi selle eest, et luuser-diiva nende firmast ära läheks. Robbie Williamsile maksis EMI aga 125 miljonit dollarit, et ta nende juures veel neli albumit teeks. ?Escapology? on siis esimene neljandik sellest 125-st miljonist.
  Juba mõnda aega raadios ja teles kõlanud avasingel ?Feel? on üks on väga lihtne ja ilus lugu. See on justkui tester, mis annab aimdust imelisest muusikast, milline kuulajat albumit kuulates tabab. ?Feel? ei sisalda midagi üleliigset. Iga noot, iga heli on justkui arvel, kaalutletud. Erinevalt näiteks üle-eelmise plaadi hitist ?Let Love Be Your Energy?, mille sound oli ülepaisutatult paks.
  Värskel albumil kõlavad eltond?onilikud lood, mille kaasautoriks on koos Robbiega juba aastaid koos hitte kirjutanud Guy Chambers. Nagu märgib inglise juhtiv muusikaleht New Musical Express, sarnaneb kepsakas ?Hot Fudge? just nende lugudega, millega Elton Ameerika turule tungis. Ka Robbie laulab oma laulus LA-sse kolimisest. See pole muide ainus laul, milles ta Ameerika-armastusest rõkkab. Iseasi, kui pragmaatiliselt ja kui südamega võtab seda tema ja kui tõsiselt kuulajad.
  Üldse on nutikad ja sageli valusasti ütlevad sinepimagusad laulusõnad Robbie kvaliteetsete pop-lugude trumbiks, mis toetavad ka tema armsa pahapoisi imagot. ?Hello, did you miss me? I know I?m hard to resist,? niimoodi algab lugu maailma kõige ilusamast mehest ? muidugi Robbie Williamsist!
  Kahtlemata on tegu korraliku pop-produktsiooniga, kus iga pausi ja heli enne seitse korda prooviti ja alles siis salvestati, et kindla peale välja minna. Saame näha, kas kallis ?Escapology? tõmbab briti muusikaäri uuesti vee peale või tõmbab ta sellele vee peale.
  Autor: Mart Normet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Volvo Cars sihib 23 miljardi dollarist hinnasilti
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.