• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroliit joodab ajakirjanikke prii veiniga

  Euroliidu laienemiskõneluste pressikeskuses valitseb praegu teabevaene vaikelu, ajakirjanikke kostitatakse tasuta söögi, õlle ja veiniga.

  Ajakirjanikud istuvad pressikeskuses tegevusetult, sest läbirääkimistelt ei saabu värsket teavet, ütles Äripäeva reporter Kristina Traks Kopenhaagenist.
  ?Viimkati selgitasin ühele Rootsi raadioajakirjanikule, kuidas kõlab eesti keeles Euroopa Liit,? rääkis Traks. ?Korraldajatelt pole värskeid teateid oodata.?
  Kell 12 algaval lõunasöögil kostitatakse ajakirjanikke ilmetumaitselise euroveiniga ja Tuborgi õllega, jutustas Traks.
  Globaliseerumisvastaste meeleavaldusi ja vandaalitsemist pole seni näha olnud.
  ?Pressikeskuse juures värisesid hommikul kolm tshetsheeni oma loosungitega, millest keegi aru ei saanud,? rääkis Traks. ?Samuti toimus palestiinlaste rahumeelne meeleavaldus, mille politseinikud kõrvaltänavatele juhtisid.?
  Kopenhaageni linn on servast servani politseinikke täis, kes kogunevad mitme bussitäie kaupa tänavanurkadele.
  Öösel seisavad politseinike kobarad ööklubide ja baaride uste taga, et ära hoida korrarikkumisi, lisas Traks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.