Inno Tähismaa • 16. detsember 2002 kell 6:57

Hansapanga ründajad palusid saata kõik 24 internetipanga parooli (pilt kirjast)

Hansapanga ründajad palusid saata kirja saajal kõik 24 internetipanga paroolikaardi parooli.

Öösel Äripäeva interneti aadressile saabunud kirjas seisab vigases Eesti keeles palve sisestada 24 koodi. Selleks on Hansapanga internetipanga aknaga sarnases aknas toodud 24 välja. Samuti palutakse sisestada oma kasutajatunnus ja püsiparool.

<pilt#hansa.jpg#Väljavõte kirjast, mis saabud öösel postkastidesse Eestis.#250#277#0>

Tühjadele parooliväljadele eelnes tekst:

Lugupeetud Hansapanga klient,Me oleme kohustatud teile teatama, et meie pangasüsteemis toimus eksitus (tehniline viga süsteemis). Palume teid uuendada meie andmebaase. Sissetage oma kasutajatunnus, seejärel sissetage paroli ning vajutage nuppu 'Uuendada'Ligupidamisega Hansapanga administratsion.

Hetkel kuum