Ülo Toomsalu • 21. aprill 2003 kell 6:34

SLOL: Imre Sooäär värbab muhulasi tervisekeskuse poolt hääletama

Imre Sooäär saatis laupäeval muhulastele kirja, kus kutsub neid üles mõjutama valla volikogulasi hääletama tema uue tervisekeskuse poolt.

«See on sotsiaalne ja riskivaba projekt, sellega võidaks kogu Muhumaa,» lubas Imre Sooäär. Ta kavatseb ehitada valla ja Phare raha toetusel Pädaste mõisa juurde 5,5 miljonit krooni maksava basseini, mullivannide, saunade ja jõusaaliga tervisekeskuse, kirjutab SL Õhtuleht.

Sooäär teatas kirjas, et 6-8 muhulast saavad rajatavas tervisekeskuses kohe tööd. Samuti lubas ta, et saareelanikud tervisekeskuse hüvesid nautida turistidest odavamalt. Talvel kasutaksid Muhu koolilapsed basseini tasuta.

Muhu volikogu esimees Jaan Keskküla sõnul pole Sooäär suutnud piisavalt selgitada, miks on vaja loodavasse sihtasutusse valda kaasta. Projekti saaks ellu viia ka ilma selleta.

«Selle projekti läbikukkumise puhul ei pruugi vald hiljem teistele ettevõtmistele raha saada,» selgitas Keskküla. Teda teevad ettevaatlikuks varasemad kogemused Sooääre firmaga. «Põhiprobleem on olnud partnerite mittemõistmine, see teeb ettevaatlikuks,» ütles Keskküla.

Hetkel kuum