Liis Kängsepp • 16. oktoober 2003 kell 9:45

BIG teenis üheksa kuuga üle 13 miljoni krooni kasumit

AS Balti Investeeringute Grupp (BIG) teenis tänavu üheksa kuuga üle 13 miljoni krooni kasumit, teatas ettevõte.

Neli miljonit kasumist teeniti erakorraliselt osaluse müügist AS-s Hiiu Turvas. Tulemus 9,6 miljonit puhaskasumit põhitegevusest on ligi 59 protsenti enam kui mullu samal ajal ütles Balti investeeringute grupi juhatuse esimees Targo Raus.

Kokku on BIG üheksa kuuga laene väljastanud 82,9 miljoni krooni ulatuses, mis on 22,9 protsenti rohkem kui mullu samal ajal.

Emiteeritud võlakirjade maht kasvas sama ajaga 14,9 protsenti, ulatudes 67,2 miljoni kroonini. Netolaenuportfell on aastaga kasvanud 31,5 protsenti ulatudes 128,6 miljoni kroonini.

BIG-i varade maht on võrreldes 2002. aasta üheksa kuuga tõusnud 27,2 protsenti, moodustades 156,6 miljonit krooni. Laenuportfelli osatähtsus koguvarades on tõusnud 3,4 %, olles mullu septembris 79,4 protsenti ja tänavu septembris 82,1 protsenti.

AS Balti Investeeringute Grupp on pankade ja liisingfirmade järel Baltimaade suurim laenuandja eraisikutele. Ettevõtte eesmärk on teha paindlik, tähelepanelik ja kiire finantsteenus kättesaadavaks eraisikutele ja ettevõtetele

Hetkel kuum