• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BIG teenis üheksa kuuga üle 13 miljoni krooni kasumit

  AS Balti Investeeringute Grupp (BIG) teenis tänavu üheksa kuuga üle 13 miljoni krooni kasumit, teatas ettevõte.

  Neli miljonit kasumist teeniti erakorraliselt osaluse müügist AS-s Hiiu Turvas. Tulemus 9,6 miljonit puhaskasumit põhitegevusest on ligi 59 protsenti enam kui mullu samal ajal ütles Balti investeeringute grupi juhatuse esimees Targo Raus.
  Kokku on BIG üheksa kuuga laene väljastanud 82,9 miljoni krooni ulatuses, mis on 22,9 protsenti rohkem kui mullu samal ajal.
  Emiteeritud võlakirjade maht kasvas sama ajaga 14,9 protsenti, ulatudes 67,2 miljoni kroonini. Netolaenuportfell on aastaga kasvanud 31,5 protsenti ulatudes 128,6 miljoni kroonini.
  BIG-i varade maht on võrreldes 2002. aasta üheksa kuuga tõusnud 27,2 protsenti, moodustades 156,6 miljonit krooni. Laenuportfelli osatähtsus koguvarades on tõusnud 3,4 %, olles mullu septembris 79,4 protsenti ja tänavu septembris 82,1 protsenti.
  AS Balti Investeeringute Grupp on pankade ja liisingfirmade järel Baltimaade suurim laenuandja eraisikutele. Ettevõtte eesmärk on teha paindlik, tähelepanelik ja kiire finantsteenus kättesaadavaks eraisikutele ja ettevõtetele
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.