• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansa nädalaga 25 krooni odavam

  Reedel majandustulemused avaldanud Hansapanga aktsia langus Tallinna börsil eile jätkus. Võrreldes möödunud esmaspäevaga on aktsia langenud veidi enam kui 25 krooni ehk üle 7,3%.
  Analüütikute ootustest veidi kehvemad majandustulemused avaldanud Hansapanga aktsia langes eile 3,43%, 317,63 kroonile (20,30 eurole). Tehinguid tehti aktsiaga 20 ja käivet kogunes 5 miljonit krooni. Reedel kogunes 15 tehinguga käivet alla 2 miljoni krooni eest. Kauplemine aktsiaga on olnud tunduvalt vaiksem kui enne tulemusi. Viiel kauplemispäeval enne majandustulemusi oli Hansapanga aktsia keskmine päevakäive üle 34 miljoni krooni. Nädalapäevad enne tulemusi olnud ostuhuvi on nüüd asendunud müügihuviga.
  Eile ühegi väärtpaberi hind Tallinna börsil ei tõusnud. Aktsiaid müüma võis panna Venemaa börsi tugev kukkumine, mis tegi ka siinsele börsile investeerijaid ettevaatlikumaks. Samas Lääne-Euroopa börsid end Venemaa börsi kukkumisest segada ei lasknud ning peamised indeksid olid pärastlõunal plussis.
  Eesti Telekomi aktsia langes eile 1,42%, 108,74 kroonile (6,95 eurole). Käivet kogunes aktsiast 3,72 miljonit krooni. Ülejäänud aktsiate käive oli alla miljoni krooni.
  Norma aktsia langes 0,16%. Merko Ehituse aktsia lõpetas 1,36% miinuses. Harju Elektri aktsia langes 2,73%. Reedesel tasemel lõpetasid põhinimekirjas Baltika ja Kaubamaja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.