ÄP fototoimetus • 27. oktoober 2003 kell 22:00

Toitlustamise ABC

Kui on tegemist pikema peoga (üle 3 tunni), tasuks mõelda laudade ja toolide peale, et inimesed saaksid jalga puhata ja istudes süüa.

Esimene reegel on väga viisakalt märkida kutsele ka see, millist söömaaega on oodata. Siis juhtu nii, et enne peole tulekut, kus on ette nähtud rikkalik söögilaud, tullakse otse restoranist või vastupidi, ollakse terve päev näljas eeldusel, et õhtul peol saab palju süüa.

Teisena peaks ürituse korraldaja valima menüü vastavalt sihtgrupile. Pole ju mõtet ülisuure kollektiivi 5tunnisele peole tellida kalleid tikuvõileibu. Ükskõik kui suur see tellimus ka oleks, jääb neist ikkagi väheks.

Kõige kindlam on aga alati tellida varuga.

Igale kliendile peaks koostama individuaalse menüü.

Autor: ÄP

Hetkel kuum