ÄP fototoimetus • 3. november 2003 kell 22:00

Volkswagen uuendas väikekaubikut

Uus Caddy on esimene tarbesõiduk, mille Volkswagen ehitas iseseisvalt ja teistest autofirmadest sõltumatult. Caddy valmistamisel kasutatakse 50 ulatuses kas sõiduauto Golf 5 või mahtuniversaali Touran osi. Caddy esiots sarnaneb Touraniga, kuid uue kaubiku sisemus on iseseisev ja omapärane.

Volkswagen Caddy on saadaval nii mahtuniversaali kui väikese kaubabussina. Auto on mõõtudelt kasvanud ja suudab kanda 750 kilogrammi kaupa. Kaubaruumi on uuel bussil 3,2 m³, see on 300 liitrit rohkem kui eelkäijal.

Mahtuniversaali mahub kuni seitse istet, kui istmed alla voltida, jääb bussi kaubaruumi 2305 liitrit.

Mootoreid saab valida nelja erineva seast ? kaks bensiini, kaks diisliga liikuvat.

Eestisse jõuab uus Caddy Saksa Auto reklaamijuhi Reigo Kuivjõgi sõnul uue aasta alguses. Hinnaklass ei ole veel selgunud, kuid vana mudeliga võrreldes, mille hind algab alates 157 900 kroonist, olulist kõikumist ei tohiks tulla.

Autor: ÄP

Hetkel kuum