Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silberauto jahipeol tegi Hummeriga proovisõitu ka siseminister Leivo

  Saaremaal tegi lisaks politsei peadirektorile Robert Antropovile lõbusõitu ka siseminister Margus Leivo.

  Mercedeste müügiga tegelev AS Silberauto korraldas Saaremaal Mändjalas jahi valitud külalistele, kirjutab SLÕhtuleht. Ligi 80 inimest kokku meelitanud üritus köitis teiste seas nii siseminister Margus Leivo, põllumajandusminister Tiit Tammsaare, politseijuht Robert Antropovi, parlamendi aseesimehe Toomas Savi, ?Miljonimängu? juhi Hannes Võrno kui ka näiteks kinnisvarafirmade liidu tegevjuhi Tõnis Rüütli tähelepanu. Kutsutud oli ka keskkonnaminister Villu Reiljan, kuid tema jahile ei jõudnud.
  Leivo ütles, et kohtus Robert Antropoviga jahil ning tegi eksklusiivse maasturiga proovisõitu. ?Proovisin Hummeriga sõitu koos Antropovi autojuhiga, uurisin autot seest ja väljast. Arvan siiamaani, et selle kasutamine Eesti tingimustes ei õigusta ennast,? ütleb Leivo.
  Leivo sõnul kohtus ta Antropoviga ka enne jahti. ?17. oktoobril olin koos siseministeeriumi haldusala ametite peadirektoritega töövisiidil Saaremaal. Nägin, et Antropov tuli visiidile Hummeriga ning tegin talle kohe teatavaks oma seisukoha: sellise auto kasutamine pole otstarbekas. Kui sain hiljem teada, et Antropov kasutas seda autot ka alarmsõidukina, nõudsin temalt seletusi ja tegin talle märkuse, kuna auto alarmsõidukina kasutamine ei olnud nõuetekohaselt vormistatud,? lausus Leivo. Ta lisas, et tasus Saaremaal viibimise ja jahipidamise kulud ise, vaid jahikorraldaja pakutud lõunasöök oli Silberauto kulul.
  Politseiameti pressibüroo juhataja Anu Adra kinnitab, et Antropov osales jahi avamisel. ?Jahist osa ta ei võtnud ja polnud jahipidamisele ka kutsutud,? sõnas Adra. Jahi avamisele Kuressaarest Mändjalga sõidutas Antropovi autojuht tol nädalavahetusel politsei käsutuses olnud Hummeriga, viimane jäi sohvri käsutusse. ?Tagasi linna (Kuressaarde-toim.) sõitis politsei peadirektor tuttavate autoga.?
  ?Kas ta (Antropov - toim.) jahil ka Hummeriga oli, ma ausalt öeldes tähele ei pannud. Võib-olla hommikul sõitis ta sellega ringi, aga... Metsa vahel igatahes Hummerit näha polnud,? ütles põllumajandusminister Tammsaar, kes oli sõitnud ametiautoga Saaremaale autospordiliidu esindajana Saaremaa rallit avama. Ametiautoga sõitis ta ka jahipaika. ?Kuidas ma muudmoodi ikka kui ametiautoga. Ma tegin ju ka poliitikutööd. Kohtusin valijatega nii Orissaares kui ka ralli avamisel. Kus ma autospordiliidu inimestega veel siis kohtun kui mitte võistlustel??
 • Hetkel kuum
Peaasi, et silm säraks ja pirn põleks
Ajal, mil isegi Toompeal antakse õelatele netikommentaatoritele sõnade seadmisel ideid, kulub prominentide julgustav eeskuju normaalse arutelukultuuri edendamisest hädasti ära, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ajal, mil isegi Toompeal antakse õelatele netikommentaatoritele sõnade seadmisel ideid, kulub prominentide julgustav eeskuju normaalse arutelukultuuri edendamisest hädasti ära, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tuuleaktsiatele hakkab peatselt puhuma pärituul
Maailma tuuleparkide tootmismaht kahekordistub aastaks 2030, mis tähendab, et õnn jõuab viimaks ka viimastel aastatel tootlusega hädas olnud tuuleaktsiate omanike õuele.
Maailma tuuleparkide tootmismaht kahekordistub aastaks 2030, mis tähendab, et õnn jõuab viimaks ka viimastel aastatel tootlusega hädas olnud tuuleaktsiate omanike õuele.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: Ford Transit gloria mundi
Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Myrakas müüs maha teda truult teeninud vanaldase Ford Transiti ning mõtiskleb selle kõrvale ausa väikeettevõtluse võimatuse üle.
Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Myrakas müüs maha teda truult teeninud vanaldase Ford Transiti ning mõtiskleb selle kõrvale ausa väikeettevõtluse võimatuse üle.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Metallitööstus sunnib end raskel ajal vastu võtma iga töö
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Politseijuht: nõrkustele keskendumine teeb keskpäraseks
Kas rohepööre tähendab eurokommunismi? Või on see lihtsalt üks utoopia?
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Elektrifirma kogemus särtsuautodega: kõikide kulude ennustamisega pole pihta läinud
Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.
Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.
Eurovalimistel soovib osaleda üheksa erakonda ja kuus üksikkandidaati
Riigi valimisteenistusele laekusid tähtajaks üheksa erakonna ja kuue üksikkandidaadi avaldused Euroopa Parlamendi valimistel kandideerimiseks.
Riigi valimisteenistusele laekusid tähtajaks üheksa erakonna ja kuue üksikkandidaadi avaldused Euroopa Parlamendi valimistel kandideerimiseks.
Swedbank: uus korter jääb enamikule kättesaamatuks
Uued korterid jäävad enamiku inimeste jaoks rahaliselt kättesaamatuks, ka järelturu korterite taskukohasus ei ole kiita, ütles Swedbanki eluasemelaenude valdkonnajuht Anne Pärgma.
Uued korterid jäävad enamiku inimeste jaoks rahaliselt kättesaamatuks, ka järelturu korterite taskukohasus ei ole kiita, ütles Swedbanki eluasemelaenude valdkonnajuht Anne Pärgma.