Trigoni Kesk- ja Ida-Euroopa Fond on seljatanud mahu poolest Hansa fondid

Trigon Kesk- ja Ida-Euroopa Fondi maht on Eestis registreeritud aktsiafondidest viimase viie aasta jooksul esimesena tõusnud üle 300 miljoni krooni.

Eilse seisuga oli fondi maht 331,8 miljonit krooni. Hansapanga avatud investeerimisfondide ? Balti Kasvufondi, Hansa Läänemere Aktsiafondi ja Hansa Vene Kasvufondi maht kokku on ligi 266,2 miljonit krooni.

Trigon Capitali direktori Kristel Kivinurm-Priisalmi sõnul on mahu kiire kasvu taga Eesti ja Soome investorite huvi investeerida Euroopa Liiduga liituvate riikide börsidel noteeritud ettevõtetesse. ?Investoreid on kannustanud liituvate riikide kiire majanduskasv ja atraktiivsed aktsiahinnad,? märkis Kivinurm-Priisalmi. Ta lisas, et viimase paari aasta jooksul on Kesk- ja Ida-Euroopa aktsiaturud võrreldes arenenud turgudega pakkunud investoritele paremat tootlust.

Kokku on Trigoni mainitud fondil Tallinna börsi andmetel 484 klienti, kellest 399 on erainvestorid.

Hetkel kuum