Enn Tosso • 9. november 2003 kell 22:00

Praktiline raamat kinnisvarainvestorile

Raamatu autor sai kinnisvarainvesteeringutega miljonäriks omamata isegi keskharidust. Raamatust leiab mitmeid tavapäraseid ja tavapäratuid meetodeid raha teenimiseks, mida ei saa Teile paremini õpetada keegi muu kui ise omaenese kogemusest õppinud miljonär.

Autori sõnul saab pärast raamatu läbilugemist kohe hakata oma finantssõltumatuse nimel tööd tegema, seda olenemata Teie praegusest olukorrast. ?Teil saab olema piisavalt informatsiooni, mis võimaldab liikuda kiiresti uue ja helgema tuleviku poole,? kirjutab ta.

Teose teeb huvitavaks just see, et autor käsitleb teemat läbi iseenda kogemuse. Meeldiv on, et kogemused on esitatud hästi praktilises ja elulähedases vormis ning jäävad seetõttu kergesti meelde ning neid saab ka reaalses elus rakendada.

Hetkel kuum